Hackad?

Har inte kommit in på min blogg på flera dagar så antog att den blivit hackad men nu kommer jag helt plötsligt in. Underttiden skaffade jag mig en ny blogg http://exoticious.blogg.se/

Tror jag kommer fortsätta blogga på den så ni som följer mig här och inte vill missa min flytt till Turkiet följ den istället :) kram

Bio

Hej! 

Har varit på bio med mamma idag och den var grymt bra ! Ni måste se den om ni inte har sett den! 
Imorgon ska jag passa simon på morgonen och sen gå och lämna han på dagis efter det ska jag ut och gå innnan jag drar till Jobbet! Valentines day

Idag är det alla hjärtans dag och jag är ensam utan pojkvän :( 

Haha nejdå jag är lika glad för det! Ska spendera min kväll med min lillebror hämtar han på dagis klockan halv 6 och efter det så ska vi hem och kolla på alvin och gänget och äta glass. Får väl se om någon vill komma förbi :) 

Hoppas ni får en bra dag med era nära och kära


English:

Today its valentines day and i am alone without a boyfriend :( 

Even do im still happy! I will spend my evening with my baby brother i pick him up from kindergarden half past 17 and after that we will go home and watch the movie alvin and the chipmunks and eat ice cream. Lets se if i friend step by :) 

I really hope you all have a great day with your love ones 
SunHar sån ångest idag för att jag vet att det är 3 månader kvar tills jag åker. Jag vill inte vänta så länge. Människan jag tycker om finns så långt borta och jag kommer få vänta. Men jag försöker få tiden att gå och jag tycker den senaste tiden har gått hyfsat snabbt ändå! 

Idag kör vi på tjejkväll ska bli trevligt!
Jag hoppas ni får en underbar lördag!ENGLISH

Today i have such anxiety because its 3 month left until i move yo Turkey and i dont want to wait for so long. The person i like is so far away and i have to wait, but i try to make the time go faster and i think it has the last weeks!

Today its girls night and it will be fun! 
I really hope you guys gets a nice saturday!

Jobba!

Godmorgon!!

Nu ska jag gå och jobba klockan är halv 6 på morgonen och känner inte för att gå ut i den hemska kylan! Är hemma vid halv 11 så bloggar då :) God morning!

now i have to go to my work and i dont feel like it its so cold outside! I will be home 10.30 pm see you then :)

Ohh fun!Kul att du gillar min blogg :) Åhh vad mysigt :). Blir alltid glad när jag får sådanna kommentarer. Många frågar mig även om jag kommer fortsätta blogga när jag är i Turkiet klart jag kommer det! Har även en annan blogg ihop med min styvsyster som ska flytta med mig ner till Turkiet http://heartishome.blogg.se som jag med kommer att blogg på under tiden så följ denna bloggen + den andra om ni inte vill missa något! 

Jag är så himla exalterad till att flytta ner dit och det kommer bli så otroligt spännande att få bo på ett ställe som jag verkligen trivs på och redan kan så mycket om :). 

Har ni frågor får ni jätte gärna kommentera eller mejla mig på blogg.louise@live.se jag kommer svara på alla mejl/kommentarer. Om du har planer på att åka till Side 2012 så skulle det vara roligt om ni hörde av er :) 

kram


Food!

Har precis ätit lax keso ägg och champonjoner. Vi får se vad som händer ikväll börjar ju jobba klockan 6.00 imorgon. 


Beach 2012 ångesten

Har börjat inse mer och mer att jag ska flytta till Turkiet och att jag kommer gå i bikini och tunna kläder vilket ger mig lite ångest då jag just nu inte är nöjd med min kropp. Jag vet att jag inte är fet men jag har fortfarande lite på kroppen som jag vill ska bort. Nu har jag ändå slutat äta onyttigt och börjat röra på mig mer, men fortfarande ångest över att jag inte ska hinna!

Någon som har några bra tips för en fin kropp på 3 månader?Morning!

Hade planer på att gå upp tidigt idag men gick inte så bra. Var uppe en lite stund innan och ringde till tandläkaren och avbokade min tid för kan inte gå imon. 

Igårkväll var jag och Marie och hälsade på Grethe och Roland var trevligt :)

Nu ska jag äta frukost, knäckebröd och Keso och sen blir det att fixa lite saker i stan och efter det till gymmet och springa av mig lite :) 

Hoppas ni får en bra dag!The reason why i move to Turkey :)

Många ställer frågan till mig om varför jag ska flytta till Turkiet, så jag tänkte ta det i ett inlägg :) 
Förra året så var jag där tillsammans med min styvsyster två gånger. Första gången var i Augusti och det var en ren slump att vi åkte till just Side. Jag hade verkligen ingen lust att åka till Turkiet först men eftersom att det var den enda resan som fanns och var billigast det datumet som vi planerat att åka någonstans så tänkte jag okej jag ger det en chans! Väl där nere så trivdes jag från första stunden folket var underbara och omgivningen var så hima fin! 

Vi trivdes så bra att vi ville åka tillbaka redan i Oktober. Det var inte förens i November vi bestämde oss för att flytta ner dit. Nu är allt planerat och vi flyttar den 10de Maj det är några saker vi måste fixa innan vi åker reglerna i Turkiet har ju ändrats så nu kan man inte längre lämna landet i endast 24 timmar efter tre månaders tid, utan måste lämna landet under 90 dagar så nu måste vi skaffa Residece permit (ni kan läsa om det om ni söker på google) men då behöver vi inte lämna landet alls och det kostar 25 dollar första månaden resterande månader 5.  

Är det någon som ska till Side iår ? Skulle vara roligt att veta det. :)
Allot of people is asking me why im moving to Turkey, so im going to explain why :)
Last year i was there with my stephsister twice. The first time i was there was in August and that we ended up in side was a coincidence. I dident want to go to Turkey at first but it was a really good price for a trip there. So i tought okey i will give it a chance. As soon as i arrived it feelt like home the people there are great and the area is amazing.

We liked it so much that we wanted to go back in October, and so we did. It wasent until November we decided to move there. Now everything is planed and we moving 10 of May its a couple of things we have to do before we left the rules in Turkey has change and now you can no longer leave the contry for 24 hours you have to leave for 90 days. Thats why we need to get a Recidece Permit ( read about it on google) But if we get it we dont have to leave the contry at all and it cost around 25 dollar the first month and the rest of the month you only pays 5 dollar

Is it someone whos going to Side this year? i will be happy to know :)

Kontoret

Gud vad jag längtar tills denna serie har premiär den 12 Februari 20.00 på 4an :)! MISSA INTE!

Jag älskar björn Gustavsson!
God morning 1 of February :)

Godmorgon alla fina där ute ! :) 

Jag mår lite bättre idag, men ska ta det lugnt nu på morgonen gå ner och sätta på kaffe göra någon god frukost innan jag sätter igång med lite städning i mitt rum. Jobbar ikväll tyvärr hade gärna varit ledig en dag till!

Jag har fått reda på att folk inte bara från sverige läser min blogg så jag har bestämt mig för att översätta vissa inlägg till Engelska. Bra för min egna skull med då jag behöver öva upp engelskan är inte så långt kvar tills jag åker 98 dagar ;) 
Godmorning all the beautiful people out there ! :) 

I feel a little bit better today, but i will take it easy now in the morning. I will go down and make som coffe and breakfast before i start cleaning my room. I work tonight unfortunatily, i would love to have one more day off work. 

I find out that people outside sweden reads my blog thats why i decided to translate to english now and then it will be good for my own sake i need to practice on my english its not that far until i move to Turkey 98 days ;)

Have a nice day !