Godmorgon

Jag känner mig inte bra alls idag! Hängig som bara den. Men ska ner och föröka äta nån frukost så kanske jag piggnar till! :) 
Min säng <3

Juleskum <3


Pappa kom upp med julmust och skumtomtar till mig nyss. Så blir att stoppa i mig det medans jag kollar på mitt underbara greys anatomy. Jobba

Ska in och jobba nu !


Söndag

Är hos mamma och är barnvakt åt lillebror ska väl snart hem och ladda upp för att jobba imon. Har inte direkt orkat göra nåt idag då jag varit väldigt trött och seg efter igår. Men vi hade det jätte trevligt när vi badade badtunna och drack vin/ öl med trevligt sällskap :)


Iphone

Har fått en iPhone nu :) tack kära farbror och pappa :)


Trevlig Fredag

Har haft en bra fredag som började med besök av isa innan jag drog till jobbet får ta och göra om det snart igen! Sen efter det drog jag till jobbet där vi blev bjudna på tårta. Morgondagen ser jag fram imot då vi ska till Grethe och Roland och bada badtunna. Just nu är jag ensam hemma hos Marie får väl se vad vi hittar på idag känner inte för att göra direkt någonting när man precis kommit hem från jobbet! 

Så hur många ska dricka i helgen? inga under 18 hoppas jag ;)


Först tänkte jag bara lägga upp den här bilden, men ser så trött och deprimerad ut.


Så tog en där jag ser lite gladare ut är ju faktiskt FREDAG! 


Sen var jag bara tvungen att ta den här bilden ! Lagam dyngsur efter att ha gått i regnet ! Nej nu hoppas jag in i dushen innan S loggar in och vill skypa !

Godmorgon

Gick upp för en halvtimme sedan för att starta första tvätten. Jag ska nämligen hinna tvätta städa och baka innan isabell kommer på besök och sen ska jag dra och jobba. 

Någon mer än jag som tycker det är roligt att tvätta? :)


Nu sitter jag och äter frukost så himla gott !


if this was a movie, you'd be here by now
Idag har jag kännt mig trött och seg men beror mycket på tabletterna jag äter mot mitt virus i kroppen! Men förhoppningsvis går det över snart!
Något konstigt hände med min ipod igår. Jag hade 1000 låtar på den och sen satte jag i den i datorn för att ladda den och när jag gick till jobbet så var alla mina låtar borta och istället var det 10 andra konsiga låtar! Så jag har ju något att göra nu allafall, lägga in massor med ny musik. 

Någon som har något bra musik tips? 

Bio

Har precis kommit hem från att ha varit på Bio med Marie och Jenny. Vi såg breaking dawn och den var grymt bra ! Nu längtar jag bara tills den andra kommer ut ! Någon som vet när? 


Sån jävla snygg bild på mig som marie tog när jag gjorde i årdning mig innan bion!Förväntansfulla !Gottegrisen !


Twilight nördar !

Då var det dax för lite förändringar !

Har länge funderat på att skaffa mig en ny blogg och nu äntligen har jag tagit tag i det. Ni som känner mig måste tänka "Nej inte igen". Jag känner för en ny start och höll på att fixa med bloggen medans Marie sov inatt. Den är inte till 100 % klar men kommer jobba med den under tiden som jag istället bloggar här. Min förra blogg började bli långtråkig!

Kan berätta lite om mig själv för sådanna som läser för första gången:
Jag är en 19 årig tjej som vill så mycket med livet, livet är alldeles för kort för att inte följa sina drömmar! Jag har en pojkvän i Turkiet (Side) och har planer på att flytta dit nästa år om allt går som planerat. Jag har varit med om ganska mycket jobbiga saker i livet och det har fått mig till att tänka att jag inte vill stanna på ett och samma ställe, jag vill ut i världen! Jag vill visa att jag är så mycket bättre och starkare än vad folk tror ! 

Så i denna bloggen kommer ni få läsa om mig och mina planer även annat smått och gott som jag har att erbjuda. Här är jag!